Vaatteiden kaavoitus- ja sarjontapalvelut

Teemme vaatteiden ja mallistojen kaavoituksia, sarjontoja, digitointeja ja leikkuusuunnitelmia. Käytössämme on Grafis-kaavoitusohjelmisto, jolla tuotetut kaavat voi tallentaa useimpien muiden kaavoitusohjelmien kanssa yhteensopivaan muotoon.

Kaavojen ja leikkuuasetelmien lähettäminen on mahdollista eri tiedostomuodoissa sähköisesti suoraan valmistajalle. Tiedostot voidaan lähettää myös pdf-tiedostoina sähköpostilla, jolloin ne voi printata kopio- ja tulostuspalvelussa. Leikkuuasetelmat voidaan luoda leikkuritiedostoiksi ISO-formaattia tukeville automaattileikkureille.

Mallin mukaan kuositellut kaavat on saatavilla sekä standardimitoilla että henkilökohtaisilla mitoilla. Meillä on tarjolla myös runsas valikoima erilaisia peruskaavoja. Kaavat voidaan toimittaa asiakkaalle tiedostona (esim. pdf) tai paperitulosteena. Peruskaavojen hinnat standardimitoilla alkaen 15 € ja henkilökohtaisilla mitoilla alkaen 20 €.

Annamme mielellämme lisätietoja.

Fashion Team LT, Puistokatu 6 T6 , 70110 Kuopio, Finland info@fashionteamlt.fi Puh. toimisto:+358 40 7373 945, gsm: +358 40 7373 045
Suomeksi English
Suomen Yrittäjien jäsen
Palvelut