Grafis-kaavoitusohjelman lisäoptiot

Grafikseen on saatavilla erikseen leikkurikäyttöliittymä, jolla voidaan luoda leikkuritiedostot ISO-formaattia tukeville automaattileikkureille. Leikkuritiedostot voi tallentaa verkon kautta suoraan leikkurille tai lähettää sähköpostilla tuotantopaikalle.

Lisäoptiona Grafis-ohjelmistoon on saatavilla myös automaattinen asetteluohjelma Autonester-T. Autonester soveltuu myös verkkokäyttöön. Asetelmat lähetetään Autonesterille aseteltaviksi ennalta määritellyksi ajaksi. Ohjelma hakee optimaalisinta lopputulosta annettujen asetusten mukaan.

ProfileFitPattern Suite -lisäsovelluksella kaavat voi digitoida Grafis-ohjelmistoon digivalokuvasta, joten sillä voi korvata digitointipöydän. PFP Suite soveltuu myös henkilön mittojen "mittaamiseen" digivalokuvasta ja mitat tuodaan suoraan Grafiksen mittataulukkoon. Tutustu ProfileFitPattern Suite -lisäsovelluksen toimintaan, kerromme mielellämme lisää.

VStitcher 3D-sovelluksen ja Grafiksen yhteiskäyttö helpottaa kaavoitusvaihetta ja sovitusten määrä vähenee huomattavasti. Grafiksella tehdyt kaavat puetaan Avattaren päälle jolloin vaatteen istuvuus nähdään saman tien. Avattaren saa myös henkilön mitoilla ja sen vartalon muotoja voi muokata tarpeen mukaan.

Grafis Shoe on kenkien kaavoitus- ja sarjonta-ohjelma. Ohjelman mukana tulee valmiita lestejä ja kaavapohjia, joiden muokkaaminen on helppoa interaktiivisten toimintojen ansiosta. Se soveltuu ammattikäyttöön sekä teolliseen tuotantoon että ortopedisten kenkien kaavoitukseen.

Ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoja.

Fashion Team LT, Puistokatu 6 T6 , 70110 Kuopio, Finland info@fashionteamlt.fi Puh. toimisto:+358 40 7373 945, gsm: +358 40 7373 045
Suomeksi English
Suomen Yrittäjien jäsen
Grafis-kaavoitusohjelmisto